nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"
MB real estate s.r.o.
wave

Reference – MBRE Investice

Rádi byste viděli investiční nemovitosti v číslech?

Podívejte se na naše poslední realizace

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²Realizováno

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²

Lesní 815, Orlová - Lutyně

Vážení investoři,   abízíme vám investiční bytovou jednotku v družstevním vlastnictví o dispozici 2+1 o celkové výměře 55,21 m2. Bytová jednotka se nachází v zajímavé a především klidné, rodinné lokalitě města Orlová – Lutyně, na okraji města, kde dále pokračuje pouze výstavba rodinných domů. Bytovou jednotku pro vás připravujeme v režimu kompletní rekonstrukce a k převzetí bude připravena cca v druhé polovině měsíce května 2024. To znamená, že dnes si bytovou jednotku pouze rezervujete za předem domluvenou kupní cenu, my u bytové jednotky dokončíme rekonstrukci ve vyšším standardu, jak jste u nás zvyklí a po následné kontrole z vaší strany si byt odkoupíte. Samozřejmostí u tohoto typu transakce je, že se budeme snažit, aby bytová jednotka byla v době koupě již obsazena nájemníkem za předem domluvené, garantované nájemné. V rámci naší rekonstrukce se můžete těšit na novou koupelnu ve zděném jádru, novou kuchyňskou linku včetně vestavěných spotřebičů a dále samozřejmě nové podlahy, omítky, snížené stropy, osvětlení, elektřinu, vodu a odpady. Fotografie již dokončených rekonstrukcí bytů naleznete v galerii níže s tím, že tato předmětná bytová jednotka bude vypadat naprosto totožně.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 900 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,68 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 600 000 Kč
  • Nabídková cena 1 740 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,29 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 900 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 602 042 Kč
Investiční byt 1+1 v osobním vlastnictví, 35 m²Realizováno

Investiční byt 1+1 v osobním vlastnictví, 35 m²

U Pošty 39, Rychvald

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 ve velice zajímavé lokalitě, ve které se jen málokdy objevují bytové jednotky ke koupi. Bytová jednotka o celkové výměře 35 m2 se nachází na ul. U Pošty v Rychvaldě. Byt se nachází ve 1. patře cihlového domu v klidné části tohoto města. Byt prošel v průběhu 10ti let průběžnou rekonstrukcí těch nákladnějších věcí, jako je například nová elektroinstalace vedená v mědi. U této bytové jednotky je důležité si říci, že na jedné straně se byty v této lokalitě málokdy prodávají a na druhé straně není ani mnoho bytových jednotek, které by se v této lokalitě nabízely k pronájmu. To nám predikuje možnost jak nárůstu hodnoty nemovitosti v čase, tak samozřejmě i zajímavý výnos z pronájmu. Byt má velmi dobré umístění, které je zárukou pohodového bydlení - v blízkém okolí nalezneme poštu, školku, školu, potraviny, obchody, lékárnu, autobusové zastávky i zdravotní středisko. Parkování je přímo před domem. V porovnání s ostatními byty v této lokalitě (srovnáváme typ vlastnictví a stav bytu) v okruhu 500 m je i vyjednaná kupní cena velice zajímavá. U tohoto bytu bychom navrhovali drobné úpravy, jako například položení plovoucích podlah, drobné truhlářské práce, výměnu topných těles a výmalbu, a to s rozpočtem cca 50 000 Kč.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,56 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 350 000 Kč
  • Nabídková cena 1 490 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,28 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 574 983 Kč
Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 78 m²Realizováno

Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 78 m²

1. máje 1270, Orlová - Lutyně

Vážení investoři,   nabízíme vám zajímavý investiční družstevní byt v družstevním vlastnictví dispozičně řešen jako 3+1, 78,10 m2. Byt se nachází v jedenáctém podlaží panelového domu po revitalizaci. Jedná se o prostorný, slunný a velmi prakticky řešený byt. Proběhla výměna elektrických rozvodů, zděné jádro (vana), plovoucí podlahy. Kuchyně včetně spotřebičů (plynový sporák, trouba, lednice, pračka). Součástí bytu je zasklená lodžie. V domě se nachází 2x výtah. Bytová jednotka již je v současnosti dlouhodobě obsazeno platícími nájemníky. Jedná se o atraktivní lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti, což zajišťuje pohodlný životní styl - nalezneme zde školy, školky, síť obchodů a služeb, restaurace, hospůdky. V blízkosti se nachází také nemocnice, fitness centrum, kino nebo krytý bazén. Milovníky procházek či sportu jistě potěší nedaleký krásný park, ve kterém se nachází také letní kino, dětské hřiště či příjemné posezení. Přímo u domu autobusové zastávky.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 600 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,22 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 430 000 Kč
  • Nabídková cena 1 490 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,9 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 600 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 581 748 Kč
Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²Realizováno

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²

Kosmonautů 627/52, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám zajímavý investiční byt 2+1 o celkové podlahové ploše 55 m2 v klidné lokalitě města Karviná Ráj, na ulici Kosmonautů. Bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí cca před 5 až 7 lety (nová sanita, podlahy, odpady a voda) a nachází se v 5. podlaží panelového domu po kompletní revitalizaci. Jako velkou výhodu tohoto bytu vidíme, že v příštím roce budou realizovány nové, prostorné, zasklené lodžie a hned poté i nový výtah. To vše z již naspořených finančních prostředků ve fondu oprav a s malým úvěrem, který fond oprav navýší v příštím roce o pouhých cca 300 Kč měsíčně. U tohoto bytu doporučujeme počítat s malou investicí ve výši 30 až 50 tis. Kč, díky které bychom zatraktivnili kuchyňskou linku, vyspravili omítky, vymalovali a kompletně uklidili. Díky tomu byt získá úplně jiný, svěží nádech.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 7 800 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,49 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 250 000 Kč
  • Nabídková cena 1 380 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,21 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 7 800 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 527 632 Kč
Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 56 m²Realizováno

Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 56 m²

tř. Těreškovové 2040/10, Karviná - Mizerov

Vážení investoři, nabízíme vám zajímavý investiční družstevní byt 3+1 s výtahem a francouzským balkónem v Karviné - Mizerově na ulici tř. Těreškovová. Celková plocha bytu činí 56,10 m2. Nachází se v pátém nadzemním podlaží v domě s novým výtahem. Dům je po kompletní revitalizaci. Byt prošel v roce 2018 rekonstrukcí (zděné jádro, elektřina v mědi, vestavěná skříň, a snížené stropy). Kuchyň disponuje kuchyňskou linkou, jídelním stolem, židlemi a skřínkou. V obývacím pokoji se nachází sedací souprava a skříňka. V ložnici je postel. V chodbě se nachází vestavěné skříně s velkým úložným prostorem. Koupelna disponuje rohovou vanou a umyvadlem. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu (škola, školka, zdravotní středisko, potraviny, kavárna, restaurace a kino). Zároveň je potřeba zmínit, že u této bytové jednotky bude z největší pravděpodopbností možnost převodu do osobního vlastníctví v řádu příštích cca 5 let. Samozřejmě tuto informaci nemůžeme garantovat. U tohoto bytu doporučujeme počítat s malou investicí ve výši cca 25 až 40 tis. Kč, díky které bychom opravili podlahy, vyspravili omítky, vymalovali a kompletně uklidili. Díky tomu byt získá úplně jiný, svěží nádech.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 200 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,34 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 340 000 Kč
  • Nabídková cena 1 390 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,04 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 200 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 554 690 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 57 m²Realizováno

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 57 m²

Na Kopci 2065/9, Karviná - Mizerov

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1+lodžie, která je v současnosti ve fázi dokončení (měsíční náklady na bytovou jednotku se vzhledem k výstavbě lodžie zvedat nebudou). Bytová jednotka o celkové výměře 57 m2 se nachází na ul. Na Kopci v Karviné - Mizerov. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem, který prošel celkovou revitalizací. Byt prošel v průběhu 10ti let průběžnou rekonstrukcí, při které se vyzdilo bytové jádro, provedla se nová elektroinstalace v mědi (přívod, koupelna a kuchyně), nové omítky, kuchyňská linka včetně spotřebičů - varná plynová deska, horkovzdušná trouba, digestoř. Do pokojů nové interiérové dveře. V předsíni se nachází šatní skříň. Na zemi položeny plovoucí podlahy a dlažba. Byt má velmi dobré umístění, které je zárukou pohodového bydlení - v blízkém okolí nalezneme MŠ Čajkovičku, ZŠ Majakovského či ZŠ Borovského, potraviny, obchody, lékárnu, autobusové zastávky, kino Centrum s kavárnou i poštu. Parkování je přímo před domem a nedaleko je zdravotní středisko, Slezská univerzita či autobusové zastávky. V porovnání s ostatními byty v této lokalitě (srovnáváme typ vlastnictví a stav bytu) v okruhu 500 m viz. tento odkaz S-REALIYT SROVNÁNÍ, je i vyjednaná kupní cena velice zajímavá.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,86 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 400 000 Kč
  • Nabídková cena 1 590 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,5 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 541 161 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²Realizováno

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²

Čsl. armády 2864/17, Karviná - Hranice

Vážení investoři, nabízíme vám zajímavý investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, který je po převážné rekonstrukci a nachází se v 5. patře domu po revitalizaci na ulici Čsl. armády naproti rehabilitačnímu sanatoriu Lázní Darkov v Karviné-Hranicích. Byt má 2 dostatečně veliké neprůchozí pokoje, obývací pokoj navíc disponuje praktickým výklenkem, který může sloužit mnoha způsoby. Jsou zde nové rozvody elektřiny v mědi, štukové omítky, zděné bytové jádro, koupelna v obkladech a s dlažbou na podlaze, sprchovací kout, umyvadlo se skříňkou a WC rovněž v koupelně. Na podlaze je v celém bytě kromě koupelny položeno lino. V předsíni se nachází praktická vestavěná skříň zhotovená na míru. V kuchyni je rohová linka s kombinovaným sporákem, digestoří a pračkou vsunutou pod pracovní desku. Interiérové dveře PORTA s obložkovými zárubněmi, vstup do koupelny je řešen posuvnými dveřmi. V blízkosti domu je dostatek parkovacích míst, zastávky MHD, základní škola, nedaleko poliklinika, Kaufland. Při nákupu nemovitosti doporučujeme počítat s náklady na výmalbu a drobné opravářské práce.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 7 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,63 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 180 000 Kč
  • Nabídková cena 1 250 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,36 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 7 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 507 338 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 55 m²Realizováno

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 55 m²

Kpt. Jaroše 2164/23, Karviná - Mizerov

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví se zasklenou lodžií, který se nachází ve 2. patře domu po celkové revitalizaci na ulici Kpt. Jaroše, v klidné části Karviná – Mizerov. Byt má 2 dostatečně veliké neprůchozí pokoje, obývací pokoj s lodžií je orientovaný jihovýchodně, ložnice a kuchyň mají okna orientována severozápadním směrem. V předsíni je položená dlažba, nachází se zde vestavěná skříň s dostatkem úložného prostoru. V obývacím pokoji je položená plovoucí podlaha, v ložnici rovněž plovoucí podlaha, na kterou bylo navíc položeno lino. Bytové jádro je renovované (sádrokarton, keramické obklady a dlažba v koupelně, vana, umyvadlo). WC samostatně rovněž s dlažbou a obklady. V bytě jsou částečně nové rozvody elektřiny (v mědi) kolem jádra a v kuchyni, kde se nachází rohová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednička, myčka nádobí, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, plynová varná deska s digestoří a příprava pro pračku). V ložnici je na míru vyrobená vestavěná skříň opět se spoustou úložného prostoru, do níž je zakomponovaná manželská postel.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,73 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 320 000 Kč
  • Nabídková cena 1 560 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,48 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 574 983 Kč
Investiční byt 1+1 v osobním vlastnictví, 30 m²Realizováno

Investiční byt 1+1 v osobním vlastnictví, 30 m²

Kpt. Jaroše 2173/5, Karviná - Mizerov

Vážení investoři, nabízíme vám zajímavý investiční byt 1+1 o celkové podlahové ploše 30 m2 v klidné lokalitě města Karviná Hranice, na ulici Kpt. Jaroše. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí cca před 10ti lety (zděné jádro, nová sanita, kuchyňská linka, podlahy, elektřina i odpady a voda) a nachází se v 5. podlaží nástavby panelového domu po revitalizaci. Bytová jednotka se nachází pouze pár metrů od základní školy. V blízkosti domu dále najdete obchody s potravinami, restauraci, poštu, úřady i autobusové zastávky. Na bytové jednotce v současnosti váznou exekuční příkazy, které budou v době prodeje kompletně vymázány a bude předloženo potvrzení o bezdlužnosti.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 4 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 8,31 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 650 000 Kč
  • Nabídková cena 820 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 16,13 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 4 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 304 403 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 54 m²Realizováno

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 54 m²

Divišova 2821/12, Karviná - Hranice

Vážení investoři, nabízíme vám zajímavý investiční byt 2+1 o celkové podlahové ploše 54 m2 v klidné lokalitě města Karviná Hranice, na ulici Divišova. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí cca před 5 až 7 lety (zděné jádro, nová sanita, kuchyňská linka, podlahy, elektřina v koupelně a kuchyni i odpady a voda) a nachází se v 5. podlaží panelového domu po kompletní revitalizaci. Bytová jednotka se nachází pouze pár metrů od základní školy. V blízkosti domu dále najdete obchody s potravinami, restauraci, poštu, úřady i autobusové zastávky.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,22 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 330 000 Kč
  • Nabídková cena 1 500 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,9 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 541 161 Kč