nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"
MB real estate s.r.o.
wave

Volné investiční nemovitosti

Nové investiční příležitosti

Právě realizujeme

Vážení investoři,

vzhledem k tomu, že 90 % investičních příležitostí obchodujeme neveřejně pro konkrétní investory s konkrétním zadáním parametrů vyhledávané nemovitosti, naleznete na této stránce pouze volné investiční nemovitosti, u kterých vám rádi zajistíme jejich koupi, a to za zvýhodněnou kupní cenu.

Pokud máte zájem i o neveřejné investiční nabídky, které Vám "ušijeme na míru", kontaktujte nás prosím.

Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 58 m²Novinka

Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 58 m²

Kpt. Jaroše 789, Orlová - Lutyně

Vážení investoři, nabízíme vám investiční bytovou jednotku v družstevním vlastnictví o dispozici 3+1 a celkovou výměrou 58 m2. Bytová jednotka se nachází v zajímavé lokalitě města Orlová – Lutyně. Celý bytový dům má kompletně splacenou anuitu, je bez dluhů a ve fondu má naspořeno přes 5 mil. Kč. Bytovou jednotku pro vás připravujeme v režimu „rezervace – oprava – nákup“. To znamená, že dnes si bytovou jednotku pouze rezervujete za předem domluvenou kupní cenu, my bytovou jednotku během tří měsíců opravíme do vyššího standartu, jak jste u nás zvyklí a po následné kontrole z vaší strany si byt odkoupíte. Samozřejmostí u tohoto typu transakce je, že se budeme snažit, aby bytová jednotka byla v době koupě již obsazena nájemníkem za předem domluvené, garantované nájemné. V rámci naší rekonstrukce se můžete těšit na novou koupelnu ve zděném jádru, novou kuchyňskou linku včetně vestavěných spotřebičů a dále samozřejmě nové podlahy, omítky, snížené stropy, osvětlení, elektřinu, vodu a odpady.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,71 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 700 000 Kč
  • Nabídková cena 1 840 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,32 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 642 629 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 62 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 62 m²

Čapkova 1580/5, Karviná - Nové Město

Vážení investoři, Nabízíme vám ke koupi investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví na ulici Čapkova v Karviné, který nabízí prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyni, koupelnu a samostatné WC. Kromě toho je k dispozici i nadstandardní sklep pro další úložný prostor. Velkou výhodou je již zděné jádro v koupelně. Byt je čistý, připravený k okamžitému nastěhování. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, obchody a restaurace, což vytváří velmi pohodlné a praktické bydlení pro jeho obyvatele. Na náměstí se pěší chůzí dostanete za 10 min svižnější chůzí. I když se jedná o část města Karviné, která se některými svými lokalitami řadí mezi lokality vyloučené, bytová jednotka jako taková se nachází na okraji této lokality s dobrou skladbou obyvatelstva. V současnosti v této lokalitě spravujeme vícero nemovitostí a z tohoto důvodu jsme se rozhodli i tuto bytovou jednotku zařadit do portfolia investičních nemovitostí, které dávají jak ekonomický tak demografický smysl.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 200 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,79 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 450 000 Kč
  • Nabídková cena 1 540 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,42 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 200 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 554 690 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²

Dačického 583/14, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi zajímavý investiční byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v klidné a žádané lokalitě Karviné - Ráj na ulici Dačického v Karviné Ráji. Tento byt o výměře 56 m² se nachází ve 3.NP/4.NP panelového domu, který prošel kompletní revitalizací (plastová okna, fasáda, stupačky). Interiér bytu je v zachovalém stavu. V bytě probíhaly postupné renovace. Původní interiérové dveře byly nahrazeny novými. V koupelně byl vybudován sprchovací kout a umyvadlo, WC je samostatné. V kuchyni se nachází kuchyňská linka, kombinovaný sporák a špajz. Podlahová krytina je tvořena kombinací linolea, plovoucí podlahy a dlažby. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - MHD, ZŠ, MŠ, zdravotnická zařízení, obchody a služby. Je nutno počítat s dalšími náklady na drobné opravy v rozmezí cca 40 000 Kč až 70 000 Kč, v rámci kterých bychom vyměnili podlahové krytiny, natřeli zárubně a topení, seřídili kuchyňskou linku a vyměnili osvětlení bytové jednotky. Samozřejmostí je také výmalba, vyspravení zdí a generální úklid.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 800 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,28 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 450 000 Kč
  • Nabídková cena 1 560 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,98 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 800 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 595 277 Kč
Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 56 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 56 m²

Kosmonautů 606/35, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám investiční bytovou jednotku v družstevním vlastnictví o dispozici 2+1 s opravdu velkou, zasklenou lodžií a celkovou výměrou 56 m2. Bytová jednotka se nachází v zajímavé lokalitě města Karviná - Ráj, a to na ulici Kosmonautů, kde nalezneme veškerou občanskou vybavenost. Bytová jednotka je po nové, kompletní rekonstrukci ve vyšším standartu. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály, které na první pohled budí velice příjemný pocit. Součástí bytové jednotky je samozřejmě také velká, kuchyňská linka ve tvaru L, která je kompletně osazena vestavěnými spotřebiči (el. trouba, plynová varná deska, myčka nádobí, digestoř, chladnička, mrazák a dřez).

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,59 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 640 000 Kč
  • Nabídková cena 1 790 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,2 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 608 806 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 57 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 57 m²

tř. 17. listopadu 805/33, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi zajímavý investiční byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1. Bytová jednotka o celkové výměře 57 m2 se nachází na ul. Tř. 17. listopadu v Karviné - Mizerov. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem, který prošel celkovou revitalizací. Byt prošel v průběhu posledních 8mi let rekonstrukcí, při které se vyzdilo bytové jádro, provedla se nová elektroinstalace v mědi, nové omítky, stropní podhledy, vestavěné skříně, plovoucí podlahy, kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů - varná plynová deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř. Byt má velmi dobré umístění, které je zárukou pohodového bydlení - v blízkém okolí nalezneme MŠ, ZŠ, potraviny, obchody, lékárnu, autobusové zastávky, kino Centrum s kavárnou i poštu. Parkování je přímo před domem a nedaleko je zdravotní středisko. Je nutno počítat s dalšími náklady na drobné opravy a výmalbu bytu v rozmezí cca 30 000 Kč až 40 000 Kč.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,58 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 550 000 Kč
  • Nabídková cena 1 790 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,18 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 574 983 Kč
Investiční byt 1+1 v družstevním vlastnictví, 53 m²V rezervaci

Investiční byt 1+1 v družstevním vlastnictví, 53 m²

Nádražní 816/9, Karviná - Fryštát

Vážení investoři,   nabízíme vám zajímavý investiční družstevní byt 1+1 v Karviné - Fryštátě na ulici Nádražní. Celková plocha bytu činí 53 m2. Nachází se ve třetím nadzemním podlaží. Dům je po kompletní revitalizaci. Nadstandartně velký byt 1+1 je určený ke kompletní rekonstrukci jejíž hodnata bude činit cca 300.000 Kč. Tímto získáme opravdu velký, pěkný byt za celkovou cenu 1.200.000 Kč. V případě zájmu můžeme bytovou jednotku díky své výměře přetvořit na dispozici 2+KK nebo 2+1. V galerii níže si můžete prohlédnout jak současný stav bytové jednotky, tak i rekonstrukci velice podobného bytu, kterou jsme pro naše investory právě dokončili a je k ní vztažen i výše uvedený rozpočet rekonstrukce. Byt se nachází v žádané lokalitě vlakového a autobusového stanoviště s veškerou občanskou vybaveností v dosahu (škola, školka, zdravotní středisko, potraviny, kavárna, restaurace a kino).

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 7 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,0 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 200 000 Kč
  • Nabídková cena 1 390 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,66 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 7 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 473 516 Kč
Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 69 m²V rezervaci

Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 69 m²

Kysucká 1790/5, Český Těšín

Vážení investoři,   nabízíme vám zajímavý investiční družstevní byt 3+1 s výtahem a balkónem v Českém Těšíně na ulici Kysucká. Celková plocha bytu činí 69 m2. Nachází se v šestém nadzemním podlaží domu s výtahem. Dům je po kompletní revitalizaci. Byt prošel částečnou rekonstrukcí (zděné jádro, částečně elektřina v mědi). Kuchyň disponuje kuchyňskou linkou s jídelním stolem a židlemi. Koupelna je osazena vanou a umyvadlem. Byt se nachází v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu (škola, školka, zdravotní středisko, potraviny, kavárna, restaurace a kino). U tohoto bytu doporučujeme počítat s malou investicí ve výši cca 50 až 70 tis. Kč, díky které bychom opravili podlahy, vyspravili omítky, vymalovali a kompletně uklidili. Díky tomu byt získá úplně jiný, svěží nádech.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 7 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,3 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 150 000 Kč
  • Nabídková cena 1 390 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,0 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 7 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 473 516 Kč
Investiční byt 2+kk v osobním vlastnictví, 65 m²V rezervaci

Investiční byt 2+kk v osobním vlastnictví, 65 m²

Jindřišská 333, Petřvald

Vážení investoři,   nabízíme vám ke koupi čtyři, kompletně rekonstuované, mezonetové investiční byty 2+KK v osobním vlastnictví o velikosti 65 m2, situované do cihlového domu, ulice Jindřišská v městské části Petřvald. Ke každému z mezonetových bytů náleží vlastní zahrada o výměře 200 m2 a prostorná terasa. Dále ke všem bytům náleží vlastní parkovací stání pro dva automobily. Taktéž dům je po kompletní, velice zdařilé revitalizaci s možností připojení FVE a následným čerpáním dotací z projektu NZÚ.  V interiéru každého z mezonetových bytů se nachází zádveří, chodba, koupelna, vybavená kuchyně s jídelnou a prostorný obývací pokoj s krbem, který vytváří příjemnou atmosféru. V 1. patře se pak nachází šatna či menší pracovna a ložnice, popř. dětský pokoj.  Lokalita je velmi atraktivní díky nově vznikajícím novostavbám rodinných domů a taky zeleni, která přímo vybízí k procházkám. Navíc je zde výborná dostupnost do krajských měst, jako je Ostrava, Karviná, Havířov a další. Výhodou těchto čtyř bytů je jistě také to, že jsme je již pro Vás pronajali kvalitním nájemníkům. Bytové jednotky lze koupit pouze jako celek. Nelze nakoupit samostatné bytové jednotky.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 60 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,07 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 10 190 000 Kč
  • Nabídková cena 12 000 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,73 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 60 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 4 058 707 Kč