nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"
MB real estate s.r.o.
wave

Volné investiční nemovitosti

Nové investiční příležitosti

Právě realizujeme

Vážení investoři,

vzhledem k tomu, že 90 % investičních příležitostí obchodujeme neveřejně pro konkrétní investory s konkrétním zadáním parametrů vyhledávané nemovitosti, naleznete na této stránce pouze volné investiční nemovitosti, u kterých vám rádi zajistíme jejich koupi, a to za zvýhodněnou kupní cenu.

Pokud máte zájem i o neveřejné investiční nabídky, které Vám "ušijeme na míru", kontaktujte nás prosím.

Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 61 m²Novinka

Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 61 m²

Bartákova 892/26, Rýmařov

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi opravený investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 61 m2 v Rýmařově na ul. Bartákova. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu. Cihlový dům je po částečné revitalizaci (stoupačky, plastová okna). Dům se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Lokalita nabízí široké možnosti sportovního vyžití a výletů do přírody v okolí. Bytová jednotka prošla zdařilou rekonstrukcí a je připravena k nastěhování. Velkým bonusem této bytové jednotky je jistě i to, že součástí koupě je také podíl na zahradě u domu, což je velikým "lákadlem" pro potencionální nájemníky.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,97 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 550 000 Kč
  • Nabídková cena 1 600 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,62 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 608 806 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²

Hornoměstská 858/61, Rýmařov

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi opravený investiční byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví o podlahové ploše 56,21 m2 v Rýmařově na ul. Hornoměstská. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu. Dům je po revitalizaci včetně termofasády. Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti centra města. Veškerá občanská vybavenost v místě. Byt prošel kompletní rekonstrukcí před 13 lety. V bytě jsou plastová okna, zděné bytové jádro, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů - el. sklokeramická varná deska, vestavná myčka, vestavná trouba, digestoř. Z této doby jsou rovněž rozvody elektřiny, vody, rozvody topení a radiátory. Interiérové dveře jsou z masivu. Plovoucí podlaha v ložnici byla položena před 5 lety. Na chodbě jsou vestavné skříně na míru a stropní podhledy s bodovými světly. Byt je vytápěn dálkově, k ohřevu vody je v bytě umístěn elektrický bojler. K bytu náleží také 2 sklepy.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 700 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,53 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 600 000 Kč
  • Nabídková cena 1 790 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,12 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 700 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 588 513 Kč
Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²V rezervaci

Investiční byt 3+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²

Ciolkovského 451/23, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám investiční bytovou jednotku v družstevním vlastnictví o dispozici 3+1 a celkovou výměrou 55 m2, nacházející se v oblíbené městské části Karviná-Ráj. Bytový dům, ve kterém je bytová jednotka usazena, již prošel kompletní revitalizací. Bytová jednotka disponuje moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Podlahy pokojů jsou nově opatřeny laminátovou podlahou, zbývající části bytu dlažbou. V bytě je zděné jádro a jsou zde nové rozvody elektřiny, vody i plynu. V bytě nechybí moderní interiérové dveře s obložkami ani sádrokartonové podhledy se zabudovanými bodovými světly. K bytu náleží sklepní kóje. Byt bez nutnosti dalších investic, na dobré adrese a s vynikající dostupností bohaté občanské vybavenosti. Lokalita Ráj nabízí pohodlné bydlení v klidné a zelené části s rychlým spojením do ostatních částí města.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,75 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 600 000 Kč
  • Nabídková cena 1 750 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,37 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 608 806 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 60 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 60 m²

Cihelní 1614/36, Karviná - Nové Město

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 2+1+ balkon / 59,60 m2 na ul. Cihelní v Karviné - Nové město. Byt se nachází ve 2. patře ze 4 nízké, cihlové zástavby. Byt je dobře dispozičně řešený. Bytová jednotka sestává ze dvou prostorných, neprůchozích pokojů, velké čtvercové kuchyně s místem pro jídelní stůl, zděného jádra s vanou, chodby, samostatného WC a samozřejmě i z balkónu. V blízkém okolí se nachází Městský dům Kultury, obchody, jesličky, školka, škola, autobusové zastávky, úřady, Lidl, Hornická nemocnice, letní koupaliště a parkování je přímo u domu. U této investiční příležitosti je nutno počítat s dalšími náklady na drobné opravy v rozmezí cca 50 000 Kč až 80 000 Kč, v rámci kterých bychom opravili podlahové krytiny, natřeli zárubně a topení, vyměnili interiérové dveře, seřídili kuchyňskou linku a vyměnili osvětlení bytové jednotky. Samozřejmostí je také výmalba, vyspravení zdí a generální úklid. I když se jedná o část města Karviné, která se některými svými částmi řadí mezi lokality horší, bytová jednotka jako taková se nachází na okraji této lokality s dobrou skladbou obyvatelstva. V současnosti v této lokalitě spravujeme vícero nemovitostí a z tohoto důvodu jsme se rozhodli i tuto bytovou jednotku zařadit do portfolia investičních nemovitostí, které dávají jak ekonomický tak demografický smysl.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 8,0 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 350 000 Kč
  • Nabídková cena 1 590 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,78 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 608 806 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²

Mariánskohorská 2746/17, Ostrava - Moravská Ostrava

Vážení investoři, nabízíme vám investiční bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s prostornou lodžií a celkovou výměrou 56 m2. Bytová jednotka se nachází přímo v Ostravě na ulici Mariánskohorská, a to přímo u veškeré občanské vybavenosti. Prostorná bytová jednotka je po částečné starší rekonstrukci a z našeho pohledu je vhodná k okamžitému nastěhování. Ideální je jak dispozice bytu, kterou tvoří dva neprůchozí pokoje, lodžie, samostatné WC, koupelna se sprchovacím koutem a kuchyně, tak i lokalizace, kde se Vaši nájemníci do centra města dostanou poměrně rychle. Výhodou je jistě i zděné jádro s rekonstruovanou koupelnou. U tohoto investičního bytu bychom investorovi doporučili počítat s náklady na drobné opravy, jako jsou výmalba a oprava zdí, položení plovoucích podlah. Tyto opravy by neměly převýšit částku 60 000 Kč a vše za vás samozřejmě opět rádi vyřídíme a zařídíme.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 10 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,63 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 900 000 Kč
  • Nabídková cena 2 100 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,24 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 10 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 710 274 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 56 m²

Borovského 672/38, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi opravený investiční byt 2+1 s prostornou lodžií v osobním vlastnictví na ulici Borovského v Karviné Ráji. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí, kdy v bytě je zděné jádro s keramickými obklady a dlažbou včetně vany a přípravy pro pračku a sušičku, rozvod elektřiny v mědi (kuchyně, koupelna, WC, chodba), kuchyňská linka se spotřebiči (myčka nádobí, vestavěná trouba a dále plynová varná deska a digestoř). V pokojích, chodbě a kuchyni jsou položeny plovoucí podlahy, v koupelně a WC je poté položena dlažba. Byt se nachází ve 4. nadzemním obytném podlaží panelového domu s celkem 4 nadzemními podlažími. Dům prošel celkovou revitalizací, včetně nových plastových oken a zateplení obvodového pláště pomocí kontaktního zateplovacího systému. Ulice Borovského patří mezi oblíbená místa k bydlení v Karviné. S veškerou občanskou vybaveností v blízkosti, včetně škol, obchodů a restaurací, splňuje všechny potřeby. Autobusové zastávky přímo u domu zajišťující pohodlné spojení s ostatními částmi města.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 100 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,74 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 620 000 Kč
  • Nabídková cena 1 790 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,36 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 100 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 615 571 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 57 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 57 m²

U Lesa 768/18, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi opravený investiční byt 2+1 se zasklenou lodžií v osobním vlastnictví na ulici U Lesa v Karviné Ráji. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí, kdy v bytě je zděné jádro s keramickými obklady a dlažbou včetně sprchového koutu a přípravy pro pračku a sušičku, rozvod elektřiny v mědi (kuchyně, koupelna, WC, chodba), zakázkově zhotovená kuchyňská linka se spotřebiči (vestavěná trouba, mikrovlná trouba, chladnička a dále plynová varná deska a digestoř). V pokojích jsou položeny plovoucí podlahy, v chodbě, koupelně, WC a kuchyni je poté položena dlažba. Byt se nachází ve 1. nadzemním obytném podlaží panelového domu s celkem 5 nadzemními podlažími. Dům prošel celkovou revitalizací, včetně nových plastových oken, zateplení obvodového pláště pomocí kontaktního zateplovacího systému. Ulice U Lesa patří mezi oblíbená místa k bydlení v Karviné. S veškerou občanskou vybaveností v blízkosti, včetně škol, obchodů a restaurací, splňuje všechny potřeby. Autobusové zastávky přímo u domu zajišťující pohodlné spojení s ostatními částmi města.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,58 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 550 000 Kč
  • Nabídková cena 1 750 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,18 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 574 983 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 65 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 65 m²

Čapkova 1581/3, Karviná - Nové Město

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 2+1+ komora + balkon / 65m2 na ul. Čapkova v Karviné - Nové město. Byt se nachází ve 3.patře ze 3. v nízké cihlové zástavbě s vlastním kamerovým systémem. Byt je dobře dispozičně řešený, prostorné a neprůchozí pokoje a prošel částečnou rekonstrukcí - zánovní kuchyňská linka včetně spotřebičů - plynový sporák, lednice, mikrovlnná trouba, zděné jádro obloženo keramickým obkladem. Koupelna s vanou, WC samostatně, dále pak komora, která Vám poslouží jako technická místnost nebo špajz. V blízkém okolí se nachází Městský dům Kultury, obchody, jesličky, školka, škola, autobusové zastávky, úřady, Lidl, Hornická nemocnice, letní koupaliště a parkování je přímo u domu. I když se jedná o část města Karviné, která se některými svými částmi řadí mezi lokality vyloučené, bytová jednotka jako taková se nachází na okraji této lokality s dobrou skladbou obyvatelstva. V současnosti v této lokalitě spravujeme vícero nemovitostí a z tohoto důvodu jsme se rozhodli i tuto bytovou jednotku zařadit do portfolia investičních nemovitostí, které dávají jak ekonomický tak demografický smysl.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 8 600 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 7,37 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 400 000 Kč
  • Nabídková cena 1 450 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 15,08 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 8 600 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 581 748 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 40 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 40 m²

Řecká 1471/2, Ostrava - Poruba

Vážení investoři, nabízíme vám investiční byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 přímo v Ostravě, a to rovnou v nejžádanější městské části Ostrava Poruba. I když zde čistý výnos z pronájmu v prvním roce není úplně to, na co jste u nás zvyklí, je třeba podotknout, že poměr kupní ceny, dispozice bytu a lokality je na místní poměry více než uspokojivý. Bytové jednotky se v této lokalitě prodávají za ceny až o statisíce vyšší. Bytová jednotka je v dobré dostupnosti všech občanských služeb. Bytový dům již prošel kompletní revitalizací, je zateplen, má nová plastová okna, střechu, nové vchodové dveře i poštovní schránky. Byt je sám o sobě z větší části po rekonstrukci a není tak předpoklad dalších nákladů (bytové jádro, elektřina, obklady dlažba, nová toaleta, sprchovací kout a umyvadlo). Jediný náklad, se kterým bude třeba možná do budoucna počítat, je výmalba, natření zárubní a radiátorů a zvážili bychom i položení nové plovoucí podlahy namísto současných koberců a zabudování plynové varné desky do kuchyňské linky. Budoucí rozpočet na tyto opravy odhadujeme na částku cca 70 000 Kč. To vše ale opravdu až v budoucnu, jelikož bytová jednotka je již obsazena kvalitním nájemníkem, u kterého je předpoklad, že bytovou jednotku bude obývat několik let.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 11 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 5,62 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 350 000 Kč
  • Nabídková cena 2 590 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,1 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 11 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 744 096 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 46 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 46 m²

Tarnavova 3007/15, Ostrava - Zábřeh

Vážení investoři, nabízíme vám investiční byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 přímo v Ostravě, a to v žádané části Ostravy Zábřehu. Bytová jednotka je v dobré dostupnosti všech občanských služeb. I když zde čistý výnos z pronájmu v prvním roce není úplně to, na co jste u nás zvyklí, je třeba podotknout, že poměr kupní ceny, dispozice bytu a lokality je na místní poměry více než uspokojivý. Bytové jednotky se v této lokalitě prodávají za ceny až o statisíce vyšší. Bytový dům již prošel kompletní revitalizací, je zateplen, má nová plastová okna, střechu, nové vchodové dveře i poštovní schránky. Byt je sám o sobě z větší části po rekonstrukci a není tak předpoklad dalších nákladů v budoucnosti (bytové jádro, elektřina, obklady dlažba, položeny plovoucí podlahy, nová toaleta, vana a umyvadlo). Jediný náklad, se kterým bude třeba možná do budoucna počítat, je výmalba, natření zárubní a radiátorů a zvážili bychom i položení nové plovoucí podlahy. Budoucí rozpočet na tyto opravy odhadujeme na částku cca 50 000 Kč. To vše ale opravdu až v budoucnu, jelikož bytová jednotka je již obsazena kvalitním nájemníkem, u kterého je předpoklad, že bytovou jednotku bude obývat několik let.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 10 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,0 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 000 000 Kč
  • Nabídková cena 2 200 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,53 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 10 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 676 451 Kč